Nemzetközi foci

Alexis után újabb klasszis érkezhet Manchesterbe

Az MU a nyáron Arturo Vidalt akarja szerződtetni.

A Manchester United hétfő este jelentette be hivatalosan, hogy csereüzlet részeként az Old Traffordon folytatja pályafutását az Arsenaltól távozó Alexis Sánchez, akiért Henrih Mhitarjan adták a londoniaknak.

Az egyik legnagyobb januári szenzáció után a hírek szerint José Mourinho már azt tervezi, hogy a nyáron miképp erősítse meg csapatát. Maks Cardenas chilei újságíró értesülései szerint Sánchez válogatottbeli társa, a Bayern Münchenben szereplő Arturo Vidal iránt érdeklődnek élénken.

PÖRÖG A PIAC

Átigazolás, 23. nap: Szalah, Pirlo, Kiss Tamás, Deulofeu

Az üzletet elősegítheti akár Alexis hívószava is, a két játékos ugyanis jó kapcsolatot ápol, a chilei válogatottal 2015 és 2016-ban is együtt nyertek Copa Américát. Vidal szerződése 2019-ig érvényes a bajorokkal, de korábban a német sajtóban is felröppent, hogy már idén nyáron aktuálissá válhat a távozása. A 30 éves középpályásnak – akinek piaci értékét 35 millió euróra becsülik – persze nem csak Alexis lenne az egyetlen ismerős arc az Old Traffordon, ugyanis a Juventusnál remek középpályás duót alkottak Paul Pogbával.

Manchesterben is összeáll a chilei páros? Fotó: Alexey Filippov / Sputnik
Olvasói sztorik