Nemzetközi foci

Zidane újabb megdöbbentő nyilatkozata

A Benzemát kifütyülő szurkolókról is szót ejtett a Real trénere.

Három kilátástalan találkozó után újra nyert a Real Madrid a spanyol bajnokságban, de ami talán a királyi gárda fanatikusai számára a legfontosabb, hogy mindezt szép játékkal és hét lőtt góllal tette. Természetesen a lefújást követően a madridiak vezetőedzője, Zinédine Zidane is elégedetten értékelt, de azért meglepő gondolatai is akadtak.

Ezt olvastad már?
A Real Madrid kiszállt az igazolási meccsből – hivatalos

Nem igazán változott sokat a csapat az elmúlt hetekhez képest az eredményen kívül természetesen. Nagy különbséggel nyertünk, csak ez a különbség az előző hetek után – kezdte Zidane a Real hivatalos oldalán a Depor elleni 7-1-es győzelem után. – Mindig nagyszerű és pozitív érzés győzni, pláne, ha hét gólig jutsz otthon. Nem mindennap lövünk ennyi gólt a Bernabéuban, így természetesen elégedettek vagyunk a győzelemmel. Éhesek voltunk már erre az eredményre, most pedig megpróbáljuk megismételni ugyanezt szerdán a kupában, utána pedig hétvégén a bajnokságban. Élveztük a focinkat és a meccset. Boldog vagyok a játékosok miatt, lenyűgözött az egész csapat teljesítménye, ez a legfontosabb.

Zidane-t lenyűgözte a csapat Fotó: TF-Images/TF-Images via Getty Images

– Tudom, hogy milyen érzés, ha kifütyülik az embert ebben a stadionban, ez nem könnyű helyzet. Pozitív energiát szeretnénk a lelátókról kapni, a mai nagyszerű eredmény pedig a szurkolóknak született. – folytatta a francia, aki kitért honfitársára, Karim Benzemára is, akit füttykoncerttel fogadott a közönség a beállását követően. – Félek attól, hogy hatással lesz rá a nézők reakciója, de a csapat teljesítményének pozitívumai maradnak meg bennem máról. Meccseket kell nyernünk annak érdekében, hogy az ilyen reakciók ne forduljanak elő legközelebb.

Olvasói sztorik