Nemzetközi foci

A Manchester United bejelentette Alexis Sánchez érkezését – hivatalos

A manchesteriektől ezzel párhuzamosan távozott Mhitarjan.

A Manchester United hivatalos közösségi oldalán erősítette meg: megérkezett a klub legújabb igazolása, Alexis Sánchez, a chilei tehát az Old Traffordon folytatja pályafutását.

EZT LÁTTAD MÁR?
Újabb hatalmas magyar gól a Manchester United ellen – VIDEÓ

A transzfer részeként Henrih Mhitarjan az Arsenalhoz került – írja a manchesteri klubhonlap. A legfrissebb beszámolók szerint mindkét játékos négy és fél éves szerződést írt alá új klubjával.

– Nagyon örülök, hogy csatlakozhattam a világ legnagyobb klubjához. Csodálatos három és fél évet töltöttem ez az Arsenalnál, pozitív emlékeket hoztam magammal. Azonban játszani egy ilyen stadionban és Jose Mourinhóval együtt dolgozni olyan lehetőség volt, amire nem mondhattam nemet. Büszke vagyok, hogy első chileiként ölthetem magamra a Manchester United mezét – nyilatkozta Alexis Sánchez.

– Alexis a világ egyik legjobb támadó szellemű játékosa. Nagy ambícióval érkezett hozzánk, személyiségével és remek képességeivel pedig csapatunk még erősebb lesz. Ami Henrihet illeti: sok sikert kívánok neki a folytatáshoz. Olyan játékos, akit sohasem feledünk el, elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy tavaly Európa Ligát nyerünk – nyilatkozta Jose Mourinho.

Az Arsenal örmény játékosa első interjújában kiemelte: nagyon boldog, hogy a klubnál folytathatja pályafutását, hiszen mindig is arról álmodott, hogy egy nap az „ágyúsokat” erősíti.

Olvasói sztorik