Nemzetközi foci

A Barcelona nagy hiányzókkal várja a gólgazdagnak ígérkező bajnokit

Ezt a kezdőcsapatot küldheti harcba Ernesto Valverde a Betis ellen.

Nem vár könnyű összecsapás a spanyol bajnokság huszadik fordulójában a Barcelonára, amely a masszív középcsapat, a Real Betis otthonába látogat. A katalánok a hétközben a városi rivális Espanyol ellen veszítették el a tavaly augusztus óta tartó veretlenségüket a Spanyol Kupában, miután 1-0-ra kikaptak, így mindenképpen a javításra és az új sorozat elkezdésére fognak törekedni Messiék.

Rangadó-exkluzív!
A Videoton kidobta, topcsapathoz írt alá

Már csak azért is fontos lenne a három pont megszerzése a Barcelonának, mert szombaton a két legfőbb üldöző, a Valencia és az Atlético Madrid sem tudott nyerni – előbbi idegenben kapott ki a Las Palmastól, utóbbi otthon ikszelt a Girona ellen –, így győzelem esetén már tizenegy pont lenne az éllovas előnye.

A zöld-fehérek azonban jó formában várják az összecsapást, a Betis az előző két meccsén nyolc gólig jutott, de összességében sem állnak hadilábon a gólszerzéssel, hiszen csak a Barcelona és a Valencia talált be náluk többször az ellenfél kapujába.

Két hónap kihagyás után visszatért a Barca keretébe Samuel Umtiti, a hiányzók neve között azonban megtalálható Coutinho, Iniesta, Paco Alcácer, Mascherano és Dembélé is. A mérkőzést 20:45-től a Sport 1 élőben közvetíti.

A Marca várható kezdőcsapatai Fotó: marca.com
Olvasói sztorik