Nemzetközi foci

Ezúttal sem maradt magyar gólszerző nélkül a DAC – VIDEÓ

Szombati légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Mit szóltok ehhez?
Lanzafame bejelentkezett a magyar válogatottba

Ismét gólt szerzett felkészülési mérkőzésen a DAC Dunaszerdahelyben Vida Kristopher, aki ezúttal a Sigma Olomouc kapuját vette be. Hiába szerezték meg a felvidékiek a vezetést, a csehek végül 2-1-re győztek. Kalmár Zsolt és Vida a kezdőben kapott helyet, előbbit a 68. percben, utóbbit a félidőben cserélte le Marco Rossi vezetőedőz, míg Mervó Bence az 54. minutumban lépett pályára.

Ahogyan arról már beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs találata is kellett az al-Vahda győzelméhez az al-Dzsazira elleni Szuperkupa-döntőben. A magyar játékos gólját ide kattintva tekintheted meg.

Szalai Ádám megszerezte első gólját a Bundesliga most futó szezonjában. A magyar csatár a Leverkusen ellen volt eredményes, de több öröm nem jutott a számukra, 4-1-re kikapott otthon a Hoffenheim. Szalai – elejétől a végéig a pályán volt – gólját ide kattintva nézheted meg.

Gulácsi Péter is szomorkodhatott a német élvonalban, hiszen az RB Leipzig idegenben szenvedett 2-1-es vereséget a Freiburgnál. A magyar kapus kezdőként végigjátszotta a találkozót.

A kínai másodosztályú Jenpien Funde Guzmics Richárddal a kezdőcsapatban kapott ki 2-0-ra felkészülési mérkőzésen az osztrák Lask Linztől.

Az ukrán élvonalbeli Dinamo Kijevben végig a pályán tartózkodott Kádár Tamás a norvég Haugesund elleni felkészülési találkozón, ami végül 1-1-re végződött.

Olvasói sztorik