Nemzetközi foci

Van egy klub, amelynek biztosan nem kell Ronaldo

Alexis Sánchez érkezése miatt már nincs szükség a portugálra.

Csak idő kérdése, hogy a Manchester United bejelentse Alexis Sánchez megszerzését az Arsenaltól, illetve azt, hogy cserében az örmény Henrik Mkitarjan a londoni Ágyúsokhoz kerül.

Ezt olvastad már?
A Fradi edzőjével fenyegetik az egyik honfitársát a Bundesligában

A spanyol Marca cikke szerint mindez nem azt jelenti, hogy a manchesteri klub pluszköltségek nélkül megússza a remek üzletet, hiszen a chilei szezononként 16 millió eurót keres majd.

Egy biztos: a leigazolása véget vet minden tervnek, amely Cristiano Ronaldo visszacsábítására vonatkozott az elmúlt hónapokban. José Mourinhónak egyszerűen nem lesz szüksége korábbi játékosára, hiszen Marcus Rashford, Juan Mata, Romelu Lukaku, Anthony Martial, Jesse Lingard és Zlatan Ibrahimovic is a támadósort erősíti.

Januárban Sánchez megszerzése után már nem igazol több játékost a klub, nyáron pedig a középpálya, illetve a védelem megerősítése kerül terítékre.

Cristiano Ronaldo előtt bezárultak az Old Trafford kapui Fotó: BENJAMIN CREMEL / DPPI / AFP

A portugál menedzser Ronaldo mellett Gareth Bale megszerzését sem tervezi már, részben azért, mert a walesi csatár nagyon gyakran sérült meg az elmúlt években, ehhez képest túlságosan sok pénzt emésztene fel a szerződtetése és az alkalmazása, és túl nagy kockázattal járna.

Olvasói sztorik