Nemzetközi foci

Agyrázkódás miatt le kellett cserélni a magyar válogatott játékost

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Bajner Bálint csapata, a negyedosztályú Borussia Dortmund II. edzőmeccset játszott a Hamburg második együttese ellen. Bajner csak a kispadon kezdett, a dortmundiak pedig kikaptak 2-0-ra.

A dán Midtjylland szintén edzőmeccsen 2-2-re ikszelt a Höbro ellen: a hazaiaknál a magyar válogatott Korcsmár Zsolt ugyan kezdő volt, de már a 2. percben le kellett cserélni. Az ellenfél támadója lekönyökölte őt, és az aoib.dk szerint valószínűleg agyrázkódást szenvedett.

Kádár Tamás csapata, az ukrán Dinamo Kijev edzőmeccsen 2-0-ra kikapott a svájci St. Gallen ellen. A magyar válogatott védő csereként lépett pályára a meccsen.

A francia másodosztály 22. fordulójában az ötödik Le Havre idegenben játszott 1-1-es döntetlent a tizennegyedik Valenciennes ellen. A vendégeknél a magyar válogatott Bese Barnabás csereként, a 85. percben lépett pályára Zinedine Ferhat helyett.

A kiesés elől menekülő Nancy idegenben kapott ki 1-0-ra a Sochaux ellen, a vendégeknél a szintén magyar válogatott Lang Ádám középső védőként végigjátszotta a meccset.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik