Nemzetközi foci

A rossz játéktól sem riad vissza a Real nyerőembere

Raphael Varane elárulta a fontossági sorrendet.

Raphael Varane irányításával győzött a Real Madrid csütörtök este a Leganés ellen a spanyol Király Kupa negyeddöntőjében.

Ezt olvastad már?
Újabb válogatott játékos szerződött a Videotonhoz

A francia hátvéd ‒ aki első alkalommal volt a fővárosiak csapatkapitánya ‒ a lefújás után nem foglalkozott azzal, hogy a Real ezúttal sem játszott valami jól, mivel – megfogalmazása szerint ‒ a jelenlegi rossz formában csak a végeredmény lehet fontos számukra.

„Rosszabbul játszottunk, mint máskor, de nyertünk. A legutóbbi mérkőzéseinket elveszítettük, amikor jól teljesítettünk, úgyhogy inkább a rosszabb játékot és a győzelmet választom. Szükségünk van egy sikersorozatra, mert ebben a szezonban nem futballozunk rosszul, ezt mégsem élvezzük, mert a dolgaink nem alakulnak jól, és nem nyerünk. Jobban örülünk, ha győzünk, mint amikor jól játszunk” – magyarázta Varane.

A francia hátvéd számára az eredmény az elsődleges Fotó: Getty Images

Az újságírók felvetették, hogy a Real Madrid második sora, B-csapata volt a pályán a Leganés ellen, erre Lucas Vazquez úgy reagált, hogy a megfelelő ritmus éppen az ehhez szükséges játékidő hiánya miatt nem volt tapasztalható rajtuk.

Olvasói sztorik