Nemzetközi foci

Ennyire még soha senki nem szívatta meg Mourinhót – FOTÓK

Annyit mondunk, főszerepet kapott egy Conte feliratú mez.

Egy olasz televízió átverésének áldozatául esett a Manchester United trénere, José Mourinho. A portugál edzőt a Lowry Hotelnál szólították le az ártalmatlannak tűnő tévések azzal a kéréssel, hogy írjon alá egy United-mezt. Ezzel még semmi probléma nem is volt, Mourinho készségesen megállt és szignózta a dresszt.

Átigazolás!
Spanyolországba távozott a Chelsea-játékos – hivatalos

A feketeleves azonban csak ezután jött. A rajongóknak hitt riporterek leleplezték magukat, megfordították a mezt, Mourinho pedig azzal szembesült, hogy egy Antonio Conte feliratú United-felsőt írt alá.

Ekkor még semmit nem sejtett Mourinho Fotó: Mirror/ Eamonn and James Clarke

A portugál edző jól reagált az esetre, igaz kicsit belepirult, de nevetésben tört ki, majd poénból ő is eltakarta a szemét a név láttán –
írja a Mirror. Mint ismert, az utóbbi hetekben Conte és Mourinho szópárbaja eldurvult, az MU trénere azt mondta az olasznak, hogy bohócként viselkedik a kispadnál, a válasz pedig nem váratott sokat magára, a Chelsea-edző azt felelte, minden bizonnyal amnéziában szenved Mourinho, mert sokszor elfelejti, ő hogyan viselkedik. „Az ő korában megvan az amnézia kockázata. Persze ez rám is igaz, de ő folyamatosan ki is mutatja” – tette hozzá Conte.

Felfedték magukat a riporterek Fotó: Mirror/ Eamonn and James Clarke

– Tudják mi nem fog velem soha megtörténni? Engem biztosan nem fognak bundázásért eltiltani – utalt Mourinho ezt követően Conte korábbi négyhónapos eltiltására, amelyet a 2012-2013-as szezonban, már a Juventus edzőjeként, de még a Sienában eltöltött időszakáért kapott, mert nem jelentette a mérkőzéseket befolyásoló játékosait. Később a bíróság tisztázta Contét a vádak alól és eltiltását hatályon kívül helyezte.

És megmutatták Mourinhónak a Conte feliratú mezt Fotó: Mirror/ Eamonn and James Clarke
Az ereklyével Fotó: Mirror/ Eamonn and James Clarke
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik