Nemzetközi foci

Az NHL lehet az új Real Madrid-szupertrió

A BBC-nek annyi, és Florentino Pérez klubelnök mer nagyot álmodni.

Jól nézzük meg magunknak a BBC néven emlegetett madridi támadósort, ugyanis nagyon úgy fest, hamarosan felbomlik! Garteh Bale, Karim Benzema és Cristiano Ronaldo már nem igazán képes uralni a világot, a spanyol sztárcsapatnak pedig vitathatatlanul „királyokra” van szüksége.

Az újabb nagy dobásokhoz új csillagok kellenek, és biztosra vehetjük, a Florentino Pérez vezette madridi vezérkar már gőzerővel dolgozik a vérfrissítésen.

ITT A LÉNYEG
Átigazolás, 17. nap: Ronaldinho, Diarra, Ramires, Mourinho, Mignolet

Spanyolországban nyílt titok, hogy a Real mindenáron meg akarja szerezni az ősi rivális Barcelona korábbi cselgépét, a hónapok óta a PSG-t erősítő Neymart, ám a brazil önmagában aligha lesz elég a tervek megvalósításához. A másik kiszemelt a belga Eden Hazard. A Chelsea karmestere már többször elmondta, hogy örömmel kipróbálná magát Madridban, a képességei pedig egyértelműek.

Az új szupertrió harmadik tagja Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel támadója lehet – feltéve, ha nem jön össze az ugyancsak sokat emlegetett Harry Kane (Tottenham) vagy Mauro Icardi (Inter) igazolása.

Sok nagy sikert ünnepelt együtt a BBC, ám a jelen már kevésbé fényes Fotó: Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno
Olvasói sztorik