Nemzetközi foci

Mourinho bevallotta: van esély Alexis Sánchez érkezésére, de…

Nem feltétlenül magabiztos a portugál tréner.

Hosszú hetek óta húzódik Alexis Sánchez maradásának vagy éppen átigazolásának ügye. Mint ismert, a chilei játékos szerződése szezon végén lejár az Arsenalnál, Arsene Wenger pedig vasárnap úgy nyilatkozott: a klasszis sorsa 48 órán belül eldől.

BELEHÚZNAK!
Huszti után Európa Liga-játékost igazol a Videoton

Hivatalos bejelentés még nem történt, de Alexis Sánchez legesélyesebb kérője, a Manchester United talán közelít a játékoshoz. Korábban a nemzetközi sajtó már azt is megszellőztette, hogy az ász megkapja a United legendás 7-es mezszámát, melyet korábban a klub olyan ikonikus játékosai viseltek, mint George Best, Eric Cantona, David Beckham és Cristiano Ronaldo. Az egyesület vezetőedzője, Jose Mourinho így nyilatkozott a lehetséges transzferről.

– Nem vagyok feltétlenül magabiztos az ügyben. Ami tény: Alexis az Arsenal játékosa, elképzelhető, hogy marad a londoniaknál. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy távozik, akkor van esélyünk megszerezni őt. Miközben azt is tudni kell, nem csak mi szeretnénk őt a sorainkban tudni, hiszen kiváló futballista.

A 29 éves támadó neve az MU mellett korábban a PSG-nél és a Manchester Citynél is felmerült, hétfő este pedig a brit sajtóban felreppent: legújabb kérőként a Chelsea is harcba száll Alexis Sánchezért.

Olvasói sztorik