Nemzetközi foci

Wenger már lemondott a legnagyobb Arsenal-klasszisról

Borúsnak látja a jövőt a francia tréner.

Korábban már megírtuk, hogy a Sky Sport értesülései szerint a Manchester City letett az Arsenalban játszó Alexis Sánchez megszerzéséről, miután a londoni klub harmincötmillió fontban határozta meg a chilei árát, ezen felül pedig a játékos ügynökének is ötmillió font járt volna. A manchesteri klub vezetősége azonban ezúttal szokatlan módon fukarkodott a pénzzel, és nem volt hajlandó húszmillió fontnál többet áldozni a korábbi Barca-játékosra.

ITT A LÉNYEG
Pörög a piac: Messi, Neymar, Zidane és a hazai klubváltók

Így sem marad kérő nélkül Alexis Sánchez, angol lapinformációk szerint ugyanis a Manchester United is szívesen látná őt a csapatban. A pénteki sajtótájékoztatón fel is tették az erre vonatkozó kérdést José Mourinho vezetőedzőnek, aki azonban nem akart foglalkozni más csapat játékosaival.

Sánchez valószínűleg nem hosszabbít Fotó: Chris Brunskill Ltd/Getty Images

Ugyanezen a napon megszólalt az Arsenal trénere, Arséne Wenger is, aki elismerte, valószínűleg nem hosszabbítja meg a nyáró lejáró szerződését Alexis Sánchez. A francia tréner kitért Mesut Özilre is, akinek szintén nyárig érvényes a megállapodása, vele kapcsolatban már pozitívabban nyilatkozott, szerinte a német maradására nagy esély mutatkozik –
írja a Sky.

Olvasói sztorik