Nemzetközi foci

Még mélyebbre süllyeszthetik a vergődő Real Madridot

A hiányos kezdőcsapat sem könnyíti meg Zidane helyzetét.

Az ötödik helyezett Villarreal ellen folytatja kínkeserves szereplését a spanyol bajnokságban a Real Madrid, amely a dobogó legalsó fokán foglal helyet tizenhat ponttal lemaradva az éllovas Barcelona mögött.

Jaj, szegény…
A Bayern védőjét úgy megszívatták, azt sem tudta hol van – VIDEÓ

Talán már a legelvakultabb madridisták sem áltatják magukat azzal, hogy van még esély a bajnoki cím megszerzésére, valószínűleg Cristiano Ronaldóék is már csak a kötelező optimizmus miatt mondják, hogy amíg matematikai esély van, addig nem adják fel.

Cristianóék továbbra is gödörben Fotó: Octavio Passos/Getty Images

A szombat délutáni találkozó a „sárga tengeralattjárók” ellen azonban a legjobb formában lévő Realnak is nehéz falat lenne, nem még a napjainkban csak szenvedőnek. A Villarreal a most futó bajnokságban is masszív együttes, idegenben például a Valenciát és a Celta Vigót is legyőzte, de az Atlético Madrid és az Athletic Bilbao otthonából is elhozott egy pontot. Az elmúlt három évben a királyi gárda is megszenvedett „a sárgákkal” a Santiago Bernabéuban, kétszer is 1-1-re végeztek a felek.

A Real Madrid keretében ezúttal sem kapott helyet a sérüléssel bajlódó Sergio Ramos és Karim Benzema, a Villarrealtól pedig Kínába távozott a házi góllövőlistát kilenc találattal vezető Cedric Bakambu.

A 16:15-kor kezdődő találkozót a Sport 1 élőben közvetíti.

A Mundo Deportivo várható kezdői Fotó: Mundo Deportivo
Olvasói sztorik