Nemzetközi foci

Balhé Párizsban! Megint áll a bál a PSG öltözőjében

Nyilvánosan üzengetnek egymásnak a sztárok.

Egy hónap múlva a Real Madrid ellen kell majd bizonyítani a Paris Saint-Germain együttesének, de a francia L’Equipe beszámolója szerint az őszi Neymar-Cavani ellentét után újabb konfliktus alakult ki a PSG öltözőjében. A cikk szerint a csapat braziljai “harcolnak” a többi dél-amerikai játékossal, akiknek Edinson Cavani a vezérük.

A friss perpatvar állítólag azzal kezdődött, hogy Javier Pastore és Cavani késve értek a csapathoz a karácsonyi szünetből, a brazil csapatkapitány Thiago Silva pedig kiosztotta őket a legutóbbi találkozó utáni nyilatkozatában.

– Ez senkinek nem jó, egy csapatnak együtt kell lennie, de azért különbséget kell tennünk Cavani és Pastore között. Utóbbi ugyanis közölte a klubbal, hogy távozni akar, csak egyelőre nincs megállapodása. Cavani más – mondta Thiago Silva.

Pastore a közösségi médiában reagált dühösen.

– Soha nem beszéltem Thiago Silvának a problémáimról vagy a jövőmről. Soha nem helyeztem nyomást senkire, az nem az én stílusom. Nem tudja ő, hogy miért érkeztem késve. Ismétlem magam: az álmom, hogy mindig itt maradjak. Mindig is hűséges voltam, és nem igaz, hogy távozni akarok – írta Pastore.

Ha a játékosok így üzengetnek egymásnak, akkor egyértelmű, hogy széthúzás van a PSG öltözőjében…

Széthúzás a PSG játékosai között? Fotó: STEPHANE ALLAMAN / DPPI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik