Nemzetközi foci

Zidane elárulta, kire van szüksége a Real Madridnak

Előre szólunk, nagy meglepetés lesz a francia edző válasza.

Egyre furcsább, ami a Real Madridnál történik: Zinédine Zidane szerint a BL-győztes, spanyol bajnok klub nem igazol senkit a téli átigazolási szezonban.

– Nincs szükségem senkinek a leigazolására – hangsúlyozta a francia vezetőedző, annak ellenére, hogy együttese címvédőként csupán negyedik a spanyol bajnokságban, 16 pontos hátránnyal az éllovas Barcelona mögött. A katalán klub múlt szombaton jelentette be, hogy – a lehetséges bónuszokkal együtt – 160 millió euróért leigazolta Liverpoolból a brazil Philippe Coutinhót – írja az MTI.

GYÁSZ
Huszonkilenc évesen hunyt el a válogatott játékos

– Van egy keretünk, és én hiszek a csapatomban. Vannak nehéz pillanatok a szezonban, de még minden előttünk van. Meglátjuk, hogy mi fog történni a szezon végéig – fogalmazott Zidane. – Mondhatják, hogy krízisben vagyunk, de mi meg akarjuk találni a megoldásokat, beszélni erről és jobban csinálni a dolgokat.

Zidane szavai azért is furcsák, mert nemrég még tényként kezelték a bilbaói kapus, Kepa Arrizabalaga madridi igazolását. Más kérdés, a válogatott játékosra a hírek szerint műtét vár, így elképzelhető, hogy a Real majd csak a nyáron kínál szerződést számára.

Zidane mindenkit meglepett… Fotó: Getty Images/Etsuo Hara
Olvasói sztorik