Megható sorokkal búcsúzkodik Coutinho a Pool-drukkerektől

A közösségi oldalán szólt korábbi csapata szurkolóihoz a brazil klasszis.

A Barcelona klasszis, Philippe Coutinho természetesen nem feledkezett meg korábbi csapata, a Liverpool fanatikus drukkereiről és a közösségi oldalán búcsúzkodott tőlük.

A brazil játékos írásában kiemeli, attól a pillanattól, amikor megérkezett Liverpoolba, őt és a családját is nagy örömmel fogadták és sok barátra leltek. Hozzáteszi, a pályán és a pályán kívül is megtapasztalta, milyen csodás a klub és a szurkolói.

Hoppá!
Coutinho után újabb sztárigazolásra hajt a Barcelona

– Remélem sok nagyszerű emléket és pillanatot tudtam szerezni, amik boldogsággal töltötték el a drukkereket. Megismertem a klub nagyságát és a történelmét, de amit az itt töltött idő alatt megtanultam, az a hely egyedülálló szíve és lelke. Saját személyiséggel és karakterrel rendelkezik. Remélem, megértik a drukkerek, hogy az egyik álmomat szerettem volna megvalósítani a Barcelonába igazolással, és sohasem fogom tudni eléggé megköszönni azt, amit kaptam a klubtól az ott eltöltött öt évben.

Kloppnak is köszönetet mondott Coutinho Fotó: Getty Images

– Jürgen Kloppnak és a játékosoknak is boldogságot és sikereket tudok csak kívánni a szezon hátralévő részére és azon túl is. Csodálatos csapat, amely egyre jobb és jobb lesz. Rengeteg embernek mondhatok köszönetet, de senkit nem szeretnék egyenként megnevezni. A klub minden egyes dolgozója, akik az életem részei voltak, nagyon fognak hiányozni.

Coutinho ezen felül köszönetet mond még a tulajdonosnak is, végezetül pedig nem felejtkezik meg a drukkerekről.

– Soha nem fogom tudni megköszönni eléggé mindazt, amit kaptam tőlük. Akárhová is fogok menni az életem további szakaszaiban, mindig szurkolni fogok a Liverpoolnak teljes szívemből. Te, a klub és a város örökre a részem marad. „You’ll Never Walk Alone.” – zárja a levelet a Pool legendás mondatával.