Nemzetközi foci

Óriásit változott Benzema helyzete a Real Madridnál

El akarják cserélni a francia csatárt.

Sokáig kitartóan ragaszkodott honfitársához, Karim Benzemához a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane, de állítólag ez mára megváltozott.

Ezt olvastad már?
Messi bármelyik pillanatban távozhat Barcelonából

A francia csatár a mostani idényben nem nyújt valami jó teljesítményt, ezért ‒ a L’Équipe beszámolója szerint ‒ edzője beleegyezett az esetleges távozásába, Florentino Pérez klubelnök pedig igyekszik ezzel is elősegíteni Mauro Icardi megszerzését.

A mai La Gazzetta dello Sport közölte, hogy az Internazionale csapatkapitányának 110 millió eurós kiadási ára januárban nem érvényes, ezért a spanyoloknak még többet kellene fizetniük érte, ha még ebben a hónapban meg akarják szerezni. Egyébként nem járnának rosszul vele, hiszen szerepelhetne tavasszal a Bajnokok Ligájában is.

Az üzletbe a Realnál szeretnék bevonni Benzemát is, aki megfelelő cserealap lehetne Icardi ellenében.

Már nem ragaszkodnak hozzá Madridban Fotó: STRINGER / ANADOLU AGENCY

Vannak nehezítő tényezők is, például az Inter pénzügyi helyzete nem teszi szükségessé egyik legjobb játékosa eladását, másrészt Icardi mindig is ragaszkodott hozzá, hogy Milánóban szeretne maradni.

A felesége, egyben a menedzsere, Wanda Nara ráadásul februárban minden bizonnyal asztalhoz ül az Inter vezetőivel a szerződéshosszabbítás miatt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik