Nemzetközi foci

Átigazolás, 5. nap: Messi, Evra, Coutinho, Emre Can

Egyre izgalmasabbak a nemzetközi futballpiac hírei.

Sztárcsapattal tárgyal Patrice Evra

A franciák fenegyereke nem tinédzser már, ennek ellenére összejöhet még egy nagy dobás. Mutatjuk, hol látnak fantáziát a Monaco, a Manchester United és a Juventus korábbi klasszisában. – KLIKK A RÉSZLETEKÉRT!

Már az orvosi vizsgálaton is túl a Real Madrid kiszemeltje?

A Marca című lap információi szerint befutott a spanyol fővárosba az új fiú, aki napokon belül aláírhat a Bajnokok Ligája-győzteshez. – KLIKK IDE!

Messi bármikor leléphet?

Döbbenetes záradékra derült fény az argentin szupersztár szerződésében. A spanyol lapok által megszellőztetett dokumentumok alapján komoly félnivalójuk van a katalán szimpatizánsoknak. Messi bármelyik pillanatban távozhat. – KLIKK IDE!

Napokon belül összejöhet a Barca nagy dobása

Vajon ez lesz a januári bombaigazolás? Fotó: Getty Images/Jan Kruger

Angol és spanyol lapértesülések szerint az FCB elöljárói olyanok, akár egy kopó. „Elkapták” és már nem eresztik a kiszemeltet. Közel járunk a hivatalos bejelentéshez? – KLIKK IDE!

A Chelsea-nél már tudják, ki jöhet Conte helyett

A világ egyik legtemperamentumosabb szakvezetője a kiszemelt. Egy biztos: rend lesz, ha ő veszi át a londoni „kékeket”. – KLIKK IDE!

A hírek szerint megegyezett kiszemeltjével a Juventus

Nagyon úgy fest, hogy az olasz klub is lerabolja a Liverpoolt. Huszonhárom esztendős, húszszoros válogatott játékos költözhet Olaszországba. – KLIKK IDE!

Olvasói sztorik