Nemzetközi foci

Wenger kiborult, Conte visszaszólt

Parázs sajtótájékoztató az Arsenal-Chelsea után.

A szerda esti 2-2-re végződő Arsenal-Chelsea mérkőzés után az Ágyúsok francia mestere, Arséne Wenger kifakadt az újságíróknak, szerinte ugyanis ismét jogtalan tizenegyest ítéltek csapata ellen.

LÁTTAD?

A 93. percben ott volt a meccslabda Morata lábában – VIDEÓ

– Fantasztikus futballmeccs volt. Sajnáljuk, hogy nem tudtuk megtartani az előnyünket, de nevetséges döntést kaptunk a Chelsea tizenegyesénél, ami mentálisan sokkolta a csapatot. Elveszíthettük volna a meccset, de volt annyi tartalék bennünk, hogy visszajöttünk 2-2-re. Talán ez lett az igazságos eredmény – mondta Wenger Sky Sportsnak.

– A szezon kezdete óta el kell ezeket viselnünk. Ahogy mondtam, nevetséges játékvezetői döntés született. Ennyi erővel meccsenként 10 büntetőt lehetne adni. A meccseket olyan tényezők befolyásolják, amelyekhez semmi köze a futballnak.

A kérdéses büntető

Természetesen a Chelsea menedzsere, Antonio Conte is megszólalt.

– A döntetlen jó eredmény egy jó csapat otthonában, de győzelmet érdemeltünk. Csalódottak lehetünk, mert jó esélyünk volt nyerni, de ez a futball, el kell fogadnunk az eredményt. Nem láttam a tizenegyest, ezért nem is szeretnék beszélni róla. Tisztelni kell a játékvezetők döntéseit – nyilatkozta Conte a lefújás után.

Máshogy látta az esetet a két menedzser Fotó: gettyimages
Olvasói sztorik