Nemzetközi foci

Dárdai optimista, kirobbanó formában a Hertha

A magyar edző csak kerékpárral tudja tartani a lépést Palkó fiával.

A német Bundesliga-csapatoknak mindössze tizenöt napra nyúlt a téli szünet. A pihenő és az ünnepek után újra munkába állt Dárdai Pál és a Hertha BSC, a magyar szakvezető pedig a Bild kérdéseire is válaszolt. A berliniek tétmérkőzésen legközelebb január 13-án, a Stuttgart otthonában térnek vissza.

OLVASTAD?
Hazard már nem kell a Realnak, megvan a megoldás

– Az elmúlt időszakot Magyarországon töltöttem, a pihenésről és a feltöltődésről szólt minden. Együtt főztünk, voltunk színházban, kerékpároztunk – mesélte Dárdai. – Az akkukat teljesen feltöltöttem, újra nagyon várom már a mérkőzéseket.

A felkészülésről

– A srácok csupán három teljes szabadnapot kaptak, hiszen a fitneszedzőnk által előírt edzésmunkát a szünetben is végre kellett hajtaniuk. Figyeltem, milyen gyakran, milyen hosszan és milyen gyorsan fut Palkó fiam az utolsó napokban, csak biciklivel tudtam tartani vele a lépést. A fitneszedzőnk remek munkát végez, így állíthatom, korábban, ugyanebben az időszakban még sohasem voltunk ilyen fittek, mint most.

A visszatérésről

– Sok múlik majd a Stuttgart elleni mérkőzésen. Ha nyerünk, előretekinthetünk, ha veszítünk, hátrafele kell néznünk. A szezon első felében huszonnégy pontot szereztünk, jelenleg tizedikek vagyunk. Ha gyűjtünk újabb huszonnégy pontot, már elégedett leszek. Bízom a jó startban. Az egész Hertha-családnak jó meccseket, sikereket és egészséget kívánok.

Kedden újra edzésbe álltak a berliniek Fotó: Hertha BSC, Twitter
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik