Nemzetközi foci

Öt világklasszisra vetheti ki hálóját a Real Madrid

Neymar, Hazard, Kane, Mbappé, Lewandowski: külön-külön is óriási erősítésnek számítanának, hát még együtt.

Órákon belül nyit a téli átigazolási piac, így a találgatások is beindultak: vajon a klubok milyen erősítéseket terveznek a januári időszakban. Természetesen a topklubokra irányul a figyelem, azok közül is azokra, melyeknek nem úgy sikerült az idény első fele, ahogy azt eltervezték.

Chelsea-válasz a Realnak:
Real Madrid-ellenes tervet kovácsolt a Chelsea

Így természetesen a Real Madrid kapcsán is felerősödtek a pletykák: a spanyol címvédő az elbukott El Clásico után jelentős hátrányban van a listavezető Barcelonával szemben, így nem lenne meglepő, ha Zinédine Zidane vezetőedző a keret megerősítése mellett döntene.

2017 gólkirálya, Harry Kane is a madridiak kiszemeltje Fotó: AFP/DPPI/Sebastian Frej

A Besoccer.com összeszedte, kiket emlegetnek a csapat kapcsán, mint lehetséges erősítés: Neymar, Eden Hazard, Harry Kane, Kylian Mbappé és Robert Lewandowski neve is ott van a listán.

A lap azt írja, a fenti játékosokért a következő két átigazolási időszakban, azaz januárban vagy nyáron léphet a klub – közülük a Chelsea-ben bizonyító Hazard leigazolására van a legnagyobb esély. A tottenhames Kane megszerzése már nehezebb feladat, de pont olyan csatárról van szó, melyre most a Realnak égető szüksége lenne: fiatal, tehetséges, gólerős és Benzema utódja lehet. Neymart Ronaldo örököseként emlegetik, Mbappé pedig a jövő csillaga – azonban a PSG-nek aligha érdeke, hogy ilyen komoly erősítéseket engedjen át egyik legnagyobb riválisának.

A Bayern Münchenben bizonyító Lewandowskit régóta emlegetik a Realnál, most már az „olcsóbb megoldásként” hozzák szóba a fenti nevek mellett, azonban a bajor klub szintén ragaszkodik támadójához, így vele sem lenne egyszerű dolga a spanyoloknak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik