Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo távozni akar a Realból

Meglepő dolgot kért a portugál világklasszis a klub első emberétől.

Szinte az egész nemzetközi sajtót bejárta a Daily Star értesülése, mi szerint Cristiano Ronaldo eldöntötte, hogy el akarja hagyni a Real Madridot, ezért pedig mindent képes megtenni – igaz, ezt a hírt szinte minden átigazolási szezonban bedobja valamelyik portál.

Ezt olvastad már?
Vészjósló adat, amely visszahúzza a földre a nápolyiakat

A portugál világsztár arra kéri Florentino Pérez elnököt, hogy a szerződésében szereplő kivásárlási árat egymilliárd euróról százmillióra csökkentsék, lehetőséget adva ezzel a többi csapatnak az átigazolásra.

Ronaldo és Pérez viszonya megromlott a hírek szerint Fotó: Fabrice COFFRINI / AFP

A cikk azt is megjegyzi, hogy a portugál világklasszis és a spanyol elnök viszonya olyannyira megromlott, hogy már nem is beszélnek egymással, a nézeteltérések pedig a játékos fizetéséből adódnak.

A Daily Star azt írja, hogy a Manchester Unitednek van a legnagyobb esélye arra, hogy megszerezze az ötszörös aranylabdást, de korábban a Paris Saint-Germain érdeklődéséről is hallani lehetett. Mindenesetre azon sem lennénk meglepődve, ha néhány napon belül Cristiano Ronaldo azt nyilatkozná, hogy a Real Madridból akar visszavonulni.

Olvasói sztorik