Nemzetközi foci

Veszélyben Zidane állása? Árulkodó jelek

Könnyen lehet, hogy a PSG elleni BL-párharc dönti el a francia edző sorsát.

Megszokhattuk már, hogy a bukmékerek patikamérlegen mérik az esélyeket, a futballvilág rezdüléseit. Éppen ezért árulkodó, hogy – amint arra a hatharom.com felhívta a figyelmet – amióta kinevezték a Real Madrid élére, még sohasem kínáltak ilyen alacsony oddsot Zinédine Zidane távozására.

ERŐSÍTÉS
Spanyol válogatott játékos a Real következő fix célpontja

Mint ismert, a múlt szombati El Clásicót 3–0-ra elveszítő sztárcsapat csupán a negyedik helyen áll a spanyol bajnokságban, tehát az évad megítélését jelentősen meghatározza a BL-szereplés (a Real az európai porondon is címvédő). Igen ám, de a Paris Saint-Germain elleni nyolcaddöntő minden lesz, csak könnyű nem…

Zidane-nal nem pörög úgy a Real, mint korábban Fotó: Getty Images

A fogadóirodák már szinte semmit sem fizetnek a Barcelona aranyérmére, az egyik angol iroda pedig 2.50-es szorzóra csökkentette Zidane távozásának esélyét – ilyen alacsony számot még soha nem kapott a francia mester, mióta 2016 januárjában leült a madridi kispadra.

– Madridban nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy azt szezon előtt eltervezték, és egyre nagyobb valószínűségét látjuk annak, hogy Zidane meg fogja fizetni a rosszul sikerült félszezont – idézi a bukmékeriroda szóvivőjét a hatharom.com.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik