Nemzetközi foci

Dráma Madridban, Cristiano Ronaldo vissza akarja adni a 2017-es Aranylabdát

Sajtóhírek szerint a Barcelonától elszenvedett vereség után borult ki a klasszis.

A Mundo Deportivo azt írja, Cristiano Ronaldo a Barcelonától elszenvedett 3–0-ás vereség után döntött úgy, hogy visszaadja az Aranylabdát, mert a pályán látottak alapján egyértelműen Messinek járna a kitüntetés.

A december 28-át minden bizonnyal április 1-nek néző szerkesztőség munkatársai szerint a csapattársak győzték meg a portugál klasszist, hogy várjon pár napot, ne forró fejjel hozza meg a döntést.

EZT FIGYELD!
Di Maríáról lemond a PSG: spanyol óriáshoz tart a szélső

Azt gondoltam, hogy én vagyok a legjobb, ezt hangoztattam is, de mindenki láthatta, hogy Messi az – “idézi” a lap Ronaldót, akinek állítólagos döntésében fia, aki nagy rajongója az argentinnak is szerepet játszik.

A büszke Cristiano Ronaldo Fotó: Power Sport Images/Getty Images

A honlap egyébként úgy tudja, hogy Ronaldónak az ünnepek alatt sem sikerült lenyugodnia, és már fel is vette a kapcsolatot a France Football vezetőségével.

A háttér

Köztudott, hogy a spanyolok szeretnek ünnepelni és bolondozni is. A Szenteste és a karácsonyi ünneplés egyértelmű, de hogy jön ide a bolondozás? Úgy hogy a spanyolok nem várnak Szilveszterig a következő ünnepre, hiszen december 28-án is van nekik egy fiesztájuk: El Día de los Inocentes, azaz Aprószentek napja.
Bár ennek a spanyol ünnepnek is -a legtöbbhöz hasonlóan- vallási eredete van (Heródes ekkor rendelte el minden 2 év alatti, Betlehemben született gyermek megölését), valójában ez a nap a bolondozásról szól.
Forrás: www.spanyolportal.hu

Olvasói sztorik