Nemzetközi foci

Védőt venne az Arsenal, 39 millió eurós ajánlatot tettek

A Juventus viszont hallani sem akar Benatia klubváltásáról.

Arsené Wenger menedzser megszeretné erősíteni az Arsenal védelmét a következő átigazolási időszakban, és az olasz Juventusban szereplő Mehdi Benatia tapasztalata szerinte hasznára válna a klubnak. Az észak-londoni klub rendelkezik a Premier League első hat csapata közül a Liverpool mellett a legrosszabb mérleggel, 20 bajnokin 23 gólt kaptak – írja a juventusfc.hu.

Per Mertesacker visszavonul a szezon végén, így csak két tapasztalt hátvéd marad Wenger számára a következő szezonra: Laurent Koscielny és Shkodran Mustafi. Az Ágyúsok Daniele Ruganit is szívesen látnák, de a Sun szerint az Arsenal menedzsere jelen pillanatban egy tapasztaltabb védőt preferálna vele szemben.

Ezt olvastad már?
Beperelték a magyar bajnokcsapat edzőjét

Az olasz Calciomercato szerint az angolok 39 millió eurós ajánlatot tettek, és már januárban Londonba csábítanák a marokkói védőt. A Juventus azonban egyértelmű választ adott, és eszük ágában sincs a télen elengedni őt.

A 30 éves hátvéd, aki korábban az AS Románál és a Bayern Münchennél is szerepelt, Leonardo Bonucci távozásával bejátszotta magát a csapatba, 14 meccsen szerepelt idén, és ezalatt két gólt is szerzett – a legutóbbi ráadásul három pontot ért a Roma ellen.

Fotó: MARCO BERTORELLO / AFP
Olvasói sztorik