Nemzetközi foci

Óriási fordulatot vehet a Barca-játékos karrierje

Meglepő, hova tart a Madridból érkező középpályás.

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint közeleg Arda Turan klubváltása. Mindez még nem számít meglepetésnek azok után, hogy a török válogatott futballista egyetlen bajnokin sem kapott lehetőséget ebben az évadban.

Az viszont már jelentős fordulatot jelent, hogy a Sportés a Mundo Deportivo is úgy tudja, Arda egyetlen lépésre van attól, hogy aláírjon a Besiktashoz. Ahogy arról a Rangadó már beszámolt, korábban is szó volt a játékos hazatéréséről, ám akkor egy másik isztambuli topcsapat, a Galatasaray tűnt befutónak.


GYÁSZ

Húszévesen győzte le a halál a csatárt

A legutóbbi két évad bajnoka azonban beelőzhet, és a török sajtó szerint napokon belül bejelentheti Arda Turan megszerzését. A harmincéves középpályás hét éve intett búcsút a Galatának, majd négy idényt húzott le az Atlético Madridban.

– Jó esély van rá, hogy Arda a Besiktasban folytassa, még akkor is, ha a szurkolók egy része nem nagyon szereti, hiszen korábban a nagy rivális Galatasarayban szerepelt – mondta honlapunknak a török újságíró, Mehmet Basaran. – A játékos kijelentette, hogy örömmel játszana a Besiktasban, szerepet kaphatna akár a Bayern München elleni BL-nyolcaddöntőben is, hiszen ebben az idényben nem lépett pályára a Barcelona európai meccsein.

Arda (középen) napokon belül aláírhat a Besiktashoz… Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik