Nemzetközi foci

Vajon mit vár David Beckham az El Clásicótól?

Végre kiderül Roberto Carlos és Ronaldinho véleménye is.

Épp a karácsony előtti hétvégén, december 23-án szombaton vívják a világ legnépszerűbb bajnoki mérkőzését, az El Clásicót, amelyet Magyarországon kizárólag a Sport1 közvetít élőben.

Ezt olvastad már?
Tizenöt toronydaru dolgozik a Puskás-stadion építésén – FOTÓK

Spanyolországban mindig ünnepnap az El Clásico, de idén a bajnokság sorsolásának köszönhetően különösen nagy buli lesz a két galaktikus klub mérkőzése, hiszen a karácsonyi előkészületek utolsó napján, december 23-án nagyjából ebédidőben feszül egymásnak Lionel Messi és Cristiano Ronaldo csapata.

A televíziós közvetítés 11:45-kor veszi kezdetét, az egyórás felvezető során a műsorvezető Petur András a Hajdu Attila, Vincze Ottó szakértőpáros társaságában elemzi a szezon eddigi eseményeit, és megvitatja, vajon a friss klubvilágbajnok és bajnoki címet védő Real Madridnak sikerül-e közelebb kerülnie a listavezető, a fővárosiak előtt 11 ponttal álló Barcelonához.

Ronaldo és Beckham is beszél a várakozásairól Fotó: Europress

Több szakértő is megszólal majd a műsorban, sőt még egy hangulatos mini-Clásicót is láthatnak az érdeklődők. A műsorfolyam csúcsát jelentő mérkőzést Farkas Norbert a helyszínről, a Santiago Bernabéu stadionból közvetíti.

Aki már csütörtökön szeretne a meccsre hangolódni, annak múltjával és jelenével foglalkozni, a Sport1-en 16 órától az El Clásico – The Movie, 17 órától pedig a The Road to El Clásico filmekkel megteheti ezt.

Ezekben olyan sztárok is feltűnnek, akik a Sport TV ajánlójában szerepelnek. A teljesség igénye nélkül: Lionel Messi, Zinedine Zidane, Luis Enrique, Luis Figo, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, David Beckham, Thierry Henry, Ronaldo, Raúl vagy Puyol. Ők bizony mind vívtak El Clásicót, nem is akármilyeneket.

Olvasói sztorik