Nemzetközi foci

Mourinho nyilatkozatán ki fognak akadni az MU-drukkerek

Érdekes szavak a kupabúcsú után.

Mint ismert, a címvédő Manchester United szerda este a Bristol City vendégeként elszenvedett 2-1-es vereség után kiesett az angol Ligakupából. A Vörös Ördögök menedzsere, José Mourinho a klub hivatalos honlapjának értékelte a meccset.

LÁTTAD?

Özil beleszeretett a szexi szépségkirálynőbe – FOTÓK

Nem érdemeltünk vereséget

Úgy gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget, de azért kaptunk ki, mert az ellenfélnek szerencséje volt. Akkor találtak be, akkor senki számított rá. Akkor lőttek gólt, amikor mi voltunk az erősebb csapat. Az első félidőben hiányzott belőlünk az intenzív játék, fizikálisan és mentálisan is. A második félidőben voltak helyzeteink, és mindenki a mi második gólunkat várta. Kétszer találtuk el a kapufát, de ők akkor lőttek gólt, amikor már nem volt lehetőségünk reagálni.

Nagy nap a Bristol City számára

Nagy nap volt ez számukra. Nagy csapatoknak alacsonyabb osztályú ellenfelekkel szemben mindig rizikós. Hiába hívod fel a csapat figyelmét, a játékosok egyszerűen nem ugyanolyan intenzitással és motivációval játszanak, mint az ellenfél, és ilyenkor ez megtörténhet. Briliánsan játszottak, úgy küzdöttek, mintha életük meccse lenne, és valószínűleg az is volt. Csodálatos nap volt a futball számára. Az alacsonyabb osztályú csapat nyert, és ez egy nagy nap számukra.

Mourinho reakciója a Ligakupa-kiesésre Fotó: Oli SCARFF / AFP
Olvasói sztorik