Nemzetközi foci

Itt az öt legvadabb igazolási pletyka

Farkas Norbert szerint Ronaldo addig nem lép le Madridból, amíg be nem gyűjti a hatodik Aranylabdáját.

Az átigazolási időszak közeledtével a világon mindenütt beindulnak a találgatások, egyre-másra születnek a pletykák. A Rangadó természetesen beszámol a nemzetközi futballvilág valamennyi fontos híréről, ezúttal pedig csokorba szedtük az elmúlt időszak legvadabb igazolási információit, pletykáit.

Farkas Norbertet, a Sport Televízió nagyszerű kommentátorát arra kértük, egytől tízig osztályozza az esetleges igazolásokat, melyikben hisz, melyiket tartja kacsának.

1 = teljesen valószínűtlen.

10 = biztos, hogy összejön.

Antoine Griezmann a Barcelonában (10)

– Ebben biztos vagyok – fűzte hozzá a szombati El Clásicót is a helyszínről közvetítő szakember.

Eden Hazard a Manchester Unitedben (4)

– Nehéz elképzelni, bár az angol labdarúgásban kevésbé vagyok jártas – mondta.

Neymar a Real Madridban (9)

– Neymar nyilvánvalóan Aranylabdát akar nyerni, erre pedig meglátásom szerint Párizsban kevés az esélye – így Farkas Norbert. – Hogy mikor valósul meg a klubváltás, nem tudom megmondani, de a brazil sztár vissza fog térni Spanyolországba.

Paulo Dybala a PSG-ben (0)

– Szerintem visszalépés lenne számára a Paris Saint-Germain, úgy vélem, inkább a Real Madrid vagy a Barcelona jöhet szóba az esetében.

Cristiano Ronaldo a PSG-ben, esetlen a Manchester Unitedban (0)

– Öt ötre áll a Messivel vívott különcsatája, biztos vagyok benne, hogy nagyon hajt a hatodik Aranylabdára – vélekedett a Sport Tv kommentátora. – Amíg be nem gyűjti, nem fogja otthagyni Madridot, és azt is nehezen tudom elképzelni, hogy együtt futballozzon Neymarral. Ha egyszer búcsút int a Realnak, szerintem Amerikában folytatja, vezet le.

Ki tudja, Griezmann és Ronaldo meddig marad Madridban? Fotó: Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno
Olvasói sztorik