Nemzetközi foci

Guardiola durván beszólt Mourinhónak és az MU-nak

Folytatódik a szócsata a két tréner között.

Pep Guardiola és José Mourinho rivalizálása nem új keletű történet, évekkel ezelőtt a Barca és a Real Madrid edzőiként Spanyolországban, most a United és a City menedzsereiként Angliában feszülnek egymásnak. A két sikeredző legutóbbi csatáját Guardiola nyerte múlt hétvégén, amikor a City nyerni tudott az Old Traffordon.

Mint ismert, a meccs után az öltözőfolyosón állítólag tettlegességig fajult egy kisebbfajta nézeteltérés, a verbális csatározás pedig továbbra is tart az edzők között.

LÁTTAD?

Igazi szexbombát vesz feleségül a sztárkapus – FOTÓK

– A Chelsea és a Tottenham a két legjobb csapat a mezőnyben, ők nem a többi együtteshez alkalmazkodnak, hanem a saját játékukat akarják játszani – idézi Guardiola a Metro.

A spanyol szakember ezzel arra utalt, hogy nem a második helyen álló, városi rivális Manchester Unitedet, hanem a harmadik és negyedik helyen álló londoniakat tartja a City elsőszámú kihívójának a bajnoki címért folytatott harcban. Mourinho taktikáját is kritizálta, hiszen a portugál kollégája előszeretettel adja át a kezdeményezést az ellenfeleknek, sőt a rangadókon általában védekező felfogásban küldi pályára csapatát.

Guardiola odaszúrt Mourinhónak Fotó: Oli SCARFF / AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik