Nemzetközi foci bajnokok ligája

Nézetkülönbség! A PSG edzője más meccset nézett, mint játékosa

Draxler ellentmondott Emerynek, Jupp Heynckes pedig rendbe tette a dolgokat a Bayern München-PSG után.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Bayern München hazai pályán 3-1-es győzelmet aratott a PSG felett a Bajnokok Ligája hatodik csoportkörében – az első hely így is a párizsiaké lett.

A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők:

– Nem vagyunk boldogok, hogy pont nélkül zártuk a napot. Ha azt nézzük, mi történt a pályán, nem érdemeltünk vereséget. A hazaiaknak az első félidőben két helyzetük volt, elég jól használták ki lehetőségeiket. Nem aggódom a vereség miatt, hiszen jól játszott a csapatom, rend van a játékosok fejében, miénk lett az első hely, ezen az úton megyünk tovább – ígyUnai Emery.

EZT FIGYELD!
Porig alázták Neymart Münchenben, ezzel dobálták – FOTÓ

– Fontos volt, hogy legyőzzük a PSG-t, hiszen így megmutattuk, hogy a 3-0-s vereség idegenben csak egy kisiklás volt. Nem csak okos és taktikus futballt mutattunk, de szép játékkal vertük meg a párizsiakat – nyilatkoztaJupp Heynckes.

– Mindent figyelembe véve megérdemelten nyertek a müncheniek, nagyon jól játszottak, és megmutatták, hogy még mindig Európa egyik legjobb csapata a Bayern – dicsérteaz ellenfelet a PSG német sztárja, Julian Draxler.

A Bayern mestere okos futballról beszélt Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik