Nemzetközi foci

„Elloptak tőlünk két pontot” – dühösek a barcások a játékvezetőre

Kiakadtak a drukkerek a Celta Vigo elleni bajnoki után.

Óriási meglepetésre 2-2-re végzett a Barcelona a Celta Vigo ellen szombat kora délután a spanyol bajnokság tizennegyedik fordulójában. Játékvezetői bakiból ezúttal sem volt hiány, és most is a katalánok játékosai és szurkolói dühönghetnek, hiszen ahogyan azt korábban megírtuk, Luis Suárez gólját les címén jogtalanul érvénytelenítette a spori.

A Barcelona egyik legnagyobb szurkolói oldala a Twitteren azt írja, hogy akárcsak a Valencia elleni találkozó után, ezúttal is elraboltak két pontot a gránátvörös-kékektől.

Ritka az ilyen!
Ismét beintett a Real Madridnak a sztárcsatár

Több drukker is, ahogyan az ilyenkor lenni szokott összeesküvés elméletet lát a spori ténykedésében, aki szerintük a Real Madridnak és Florentino Pérez elnöknek akart kedvezni a rossz döntéssel.

Olvasóinkat is feldühítette az eset, íme néhány vélemény a hozzászólásokból:

„Úgy látszik, ez már szokássá válik, szégyen, amit ezek a majom bírók művelnek.”
„Undorító,ami a La Ligában folyik jatèkvezetès terèn,s ez nem újkeletű dolog,tavaly is folyamatosan ez ment szinte minden spanyol bajnokin..nem csak Barcelona-meccseken”
„A játékvezetők parancsot kaptak Madridból?”
„2 meccs 2 nem megadott gól 4 pont mínusz sikerül majd a végére izgalmassá tenni a ligát. Tavaly ugyan ez volt több meccsen is a játék vezetés miatt bukott a Barca”
Olvasói sztorik