Nemzetközi foci

Ganxsta az argentin-csoportról: „Ez nehéz? Na ne nevettess!”

A szókimondó rapper szerint egyik csoportellenfél sem közelíti meg Messiéket.

Ahogyan arról néhány órával ezelőtt beszámoltunk, megtartották a 2018-as világbajnokság csoportjainak sorsolását. Az egyik, hanem a legnehezebb csoport egyértelműen a „D” jelölésű kvartett, melyben Argentína, Horvátország, Izland és Nigéria szerepel.

VAN ITT MINDEN
Rendőrök üldözik Messi bátyját
Belga klasszist akar a Real
Özil a madridiak legnagyobb riválisához tart

Természetesen nem hagyhattuk ki, hogy felhívjuk a nagy argentin-fan Ganxta Zolee-t, aki ezúttal is készséggel állt a rendelkezésünkre. A szókimondó rapper nem követte a ceremóniát, így tőlünk tudta meg, mely csapatok ellen méri össze erejét kedvenc válogatottja.

  • Horvátország: „Ott csak nyaralni lehet. Nem lesz akadály, megalázó vereséget mérünk rá, az „egérarcú” Modric nem sok vizet zavar majd.”
  • Izland: „Na ne nevettess, sima győzelem, ott csak gejzírek vannak. Melyik lesz a harmadik csapat: anyám és barátnője?”
  • Nigéria: „Komolytalan… Még hogy ez nehéz csoport? A nevüket szégyen kiejteni ezeknek a csapatoknak, sima kilenc pont.”
  • A Ganxsta Zolee és a Kartel frontemberét azért emlékeztettük arra is, hogy Argentínának nem ment olyan könnyen a vb-kvalifikáció, így talán nem érdemes ennyire elbizakodottnak lenni, de a rapper erre csak ennyit mondott: „direkt hagytunk egy kis izgalmat a végére, a braziloknak pedig előnyt adtunk, hagy örüljenek.”

    Ganxsta gyakran mutatkozik argentin mezben Fotó: Facebook
    Olvasói sztorik