Nemzetközi foci

Kétszázmilliót kaszált egy nő, aki nem is követi a focit

Őrült nyeremény tucatnyi mérkőzéssel és minimális befektetéssel.

Íme a szenzációs 12-es kötés

Huddersfield–West Brom 1–0
Newcastle–Bournemouth 0–1
Southampton–Burnley 0–1
Swansea–Brighton 0–1
Aston Villa–Sheffield Wednesday 1–2
Barnsley–Birmingham 2–0
Bolton–Norwich 2–1
Derby–Reading 2–4
Ipswich–Preston 3–0
Millwall–Burton 0–1
Nottingham Forest–QPR 4–0
Sheffield United–Hull 4–1

A William Hill fogadóiroda történetének egyik leghihetetlenebb (egyben legzseniálisabb) szelvényét állította össze egy angol hölgy, aki kizárólag azért fogadott, mert kissé unta, hogy a férje és a fia évek óta minden hétvégén a televízió előtt ücsörögve nézi a meccseket.

Az 59 éves háziasszony a maga számára igyekezett izgalmassá tenni a „családi programot”, kinézett hát 12 mérkőzést. A nő hat éve szánt egy-egy fontot, vagyis valamivel több mint 350 forintot a hétvégi találkozókra.

A novemberi 12-es kötés egy csapásra megváltoztatta az életét, ugyanis 574 278 fontot, azaz több mint kétszázmillió forintotkaszált.

Tudni kell, a nő a legkevésbé sem konyít a focihoz, a párharcokat a fia olvasta fel neki, ő pedig aszerint választott, hogy melyik csapatnak szimpatikusabb a neve…

Gyanítjuk, a szerencsés amatőr egy életre megszerette Steve Cook nevét, ugyanis a Bournemouth védője a 92. percben szerzett győztes gólt Newcastle-ben, még a hónap elején.

LÁTTAD MÁR?
Sallói bejelentkezett a PSG-hez – FOTÓ

Érdekes, az asszony szelvényén nem szerepelt a Tottenham, pedig taxisofőr férje és a fia egyaránt a londoni együttesnek szurkol. A friss milliomos sokkal inkább kedvelte a B-betűs csapatokat, a szelvényén a Bournemouth mellett favorizálta a Burnley-t, a Boltont, a Brightont és a Barnsley-t is.

Háromszázötven forintból több mint kétszázmillió – nem rossz Fotó: williamhillplc.com
Olvasói sztorik