Nemzetközi foci

Kitálalt a focistafeleség: szex helyett inkább magukhoz nyúlnak meccsek előtt a játékosok

Korábban honlapunk is beszámolt róla, hogy a válik a svájci álompár: a válogatott középpályás Blerim Dzemaili és a gyönyörű Erjona Sulejmani házassága zátonyra futott.

OLVASTAD?

Ebben a klubban folytatja januártól Alexis

Erjona akkor szerezte ismertségét, amikor a 2016-os Európa-bajnokságon férjének drukkolt a lelátón, és a róla készült fotó alapán a GQ magazin a kontinens legszebb drukkerének választotta. Az albán származású hölgy amúgy modellként dolgozik, és saját fürdőruha-vállalkozását is viszi, azt mondja, soha nem vágyott arra, hogy focistafeleség legyen, sőt ma sem tekint magára akként, hiszen egyedül is tökéletesen megállja a helyét az életben.

A 29 éves hölgy könyvet írt arról, hogy mi zajlik a színfalak mögött a futball világában. Az asszonynak több meglepő kijelentése akad az irományban.

Könyvében nem csak a saját életükről ír, hanem arról is, hogy a focisták többsége mérkőzés előtt már nem szexel a feleségével, mert fejben és testileg is fárasztó, viszont a feszültséget fontos levezetni, ezért azt a megoldást választják, hogy a meccsek előtt inkább magukhoz nyúlnak – írja a Bors.

Kitálalt a szexi focistafeleség Fotó: Instagram
Olvasói sztorik