Nemzetközi foci

Dybala nem marad a Juventusnál?

A távozásáról is őszintén nyilatkozott a torinóiak argentin csatára.

Hosszú interjút közölt Paulo Dybalával a France Football című szaklap. Az argentin csatár éppen idén kapott új szerződést, ráadásul Giuseppe Marotta klubmenedzser korábban kijelentette, hogy örökre meg akarja tartani őt.

Ezt olvastad már?
Bogdán Ádámért újfent bejelentkezett a korábbi BEK-győztes klub

Dybala ezzel szemben közölte, nem tesz semmiféle ígéretet arra vonatkozóan, hogy élethosszig a Juventusnál marad.

– Pillanatnyilag azt sem mondom, hogy ez az utolsó évem, és távozok. A jelenre gondolok, és arra, hogy mindent megnyerjünk. A mai modern labdarúgásban nem tudhatjuk, mit hoz a jövő, és mi, csatárok ezt az elmúlt nyáron bizonyítottuk is – nyilatkozta.

Hozzátette, a klub javasolta neki a 10-es mezszámot, ami megtiszteltetés számára. Az Aranylabdát jó kihívásnak nevezte, amiről már gyerekkorában álmodozott.

Paulo Dybala nem marad örökre a Juventusnál Fotó: Getty Images

Még tinédzser volt, amikor bemutatkozott az Instituto nevű argentin másodosztályú csapatban, egy újságírótól pedig megkapta a La Joya (The Jewel, vagyis Az Ékszer) becenevet, miután a második meccsén először talált a hálóba. A barátai és a családtagjai azonban a mai napig csak Paulónak hívja.

Egy szezon után távozott, és bár csatlakozhatott volna valamelyik nagy klubhoz a hazájában, ő Edinson Cavani és Javier Pastore példáját követve Olaszországot és a Palermót választotta.

Olvasói sztorik