Nemzetközi foci

Khediráért bejelentkezett a tunéziai válogatott

A Juventusban szereplő Sami öccse, Rani nem ismer senkit a csapatból, nem beszéli a nyelvet, mégis vb-re mehet.

Rani Khedira, a világbajnok német Sami Khedira öccse a tunéziai válogatottban szerepelhet a jövő nyári, oroszországi világbajnokságon.

– Tény, hogy hivatalosan is megkerestek, de még nem döntöttem – ismerte el a tunéziai szövetség érdeklődését a Kicker című német sportlap hétfői cikkében az FC Augsburg védekező középpályása. A 2014-es brazíliai világbajnokságon győztes német válogatott középpályása, Sami Khedira 23 éves öccse tunéziai állampolgársággal is rendelkezik, de korábban a német utánpótlás-válogatottakban szerepelt. Rani Khedira hozzátette, először állandó játéklehetőséghez akar jutni a Bundesligában, és tovább fejlődni.

Ezt láttad már?
Nem várt erősítést kaphat a Barca az El Clásicón

– Szeretnék játszani a következő tíz meccsünkön, és majd tavasszal leülhetünk tárgyalni, hogy megnézzük, mindkét fél számára van-e értelme a dolognak. Ha nem tudok segíteni az országnak, vagy az ország nem tud segíteni nekem, akkor nem szabad belevágni ebbe, mert valaki csalódni fog – nyilatkozta. A játékos elismerte, arabul és franciául sem beszél, és alig ismer valakit a tunéziai válogatottból.

Rani Khedira akcióban Fotó: AFP
Olvasói sztorik