Nemzetközi foci

Téved, aki azt hiszi, könnyű dolga lesz a Barcának a Leganés ellen

Ezzel a kezdőcsapattal húzhatja be a Barcelona a kötelezőnek tűnő győzelmet.

A Leganés az előző szezonban csupán az utolsó néhány fordulóban menekült meg a kieséstől, így valószínűleg nem sokan gondolták volna, hogy ilyen remekül kezdi a mostani kiírást. Asier Garitano csapata ugyan az előző két bajnoki alkalmával a jóval erősebb Valencia és a Sevilla ellen sem tudott meglepetést szerezni, ám előtte öt találkozón is veretlen maradt.

Hazai pályán pedig különösen masszív a kiscsapat, eddigi öt meccsén csupán kétszer talált be az ellenfél, az Athletic Bilbao és az Atlético Madrid sem tudta hazavinni a három pontot.

Ezt olvastad már?
Drogba 39 évesen is bevarrta a pipába 32 méterről – VIDEÓ

A Barcelonánál nem teljes a keret: Javier Mascherano, Arda Turan, Sergi Roberto, André Gomes, Ousmane Dembélé és Rafinha is hiányzik, a Marca szerint pedig a négy sárga lappal rendelkező Umtitit pihentetni fogja Ernesto Valverde vezetőedzőt, hiszen a következő héten a második helyezett Valencia vendégei lesznek a katalánok.

A spanyol lap továbbá hozzáteszi, Gerard Piqué nem utazott el a csapattal péntek délután Madrid külvárosába, Leganésbe, személyes ügyek miatt csak szombaton kerít erre sort.

Várható kezdőcsapatok a Marca szerint Fotó: marca.com
Olvasói sztorik