Nemzetközi foci

Győzelemmel hangoltak Sallaiék a Real elleni álommeccsre

Az APOEL légiósán kívül nem örülhetett más honfitársunk. Pénteki légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A ciprusi bajnokság tizenkettedik fordulójájban az APOEL 3-1-re legyőzte idegenben az Omonia Nicosiát. A vendég együttesben Sallai Roland kezdőként nyolcvannégy percet játszott, gólt nem lőtt, a 48. percben sárga lapot kapott. Az APOEL legközelebb jövő hét kedden a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-meccsen lép pályára.

Ez történt pénteken a nagyvilágban!
Real Madrid-kedvencre hajt a Barca, Mourinho a Chelsea-t gyengítené, az ETO-ból a dzsungelbe igazol Kabát

Bese Barnabás végigjátszotta a Le Havre pénteki bajnokiját GFC Ajaccio otthonában. A magyar támadó csapata végül 1-1-es döntetlent ért el a francia másodosztály tizenötödik körében.

A kispadon kezdte az összecsapást az osztrák másodosztályú Liefering magyar tehetsége, Szoboszlai Dominik, edzője a 62. percben küldte pályára. Segíteni azonban ő sem tudott, hazai pályán 0-0-ra végződött a meccs a Neustadt ellen.

A Wisla Krakównál vendégeskedett a Gyurcsó Ádám fémjelezte Pogon Szczecin, amely 1-0-s vereséggel térhetett haza. A magyar játékos kezdő volt, a 89. percben véget ért számára a találkozó.

Gyurcsótól nem jött a gól Fotó: pogonszczecin.pl
Olvasói sztorik