Nemzetközi foci

„Szétb*szom a tévét, ha nyer a Real az Atlético ellen”

Ganxsta Zolee hazai győzelmet remél a szombati madridi rangadón, de nem Griezmanntól várja a gólt.

Szombat este rendezik meg az Atlético Madrid–Real Madrid városi derbit a spanyol bajnokságban, ennek kapcsán pedig a Rangadó megkereste Magyarország – talán nem túlzás kijelenteni – legnagyobb Atléti-drukkerét, a népszerű rappert, a szabadszájú Ganxsta Zolee-t. A frontember azonban kissé morcos hangulatba került, amikor a találkozóról kérdeztük, hiszen, mint kiderült, legjobb esetben is csak az első félidőből láthat néhány percet, mert előadás és koncert is szerepel a szombat esti programjában.

Ez is pikáns lehet!
Itt az „új Figo”? Barcelonába igazolhat a Real korábbi klasszisa

– Ezúttal sajnos csak az ismétlést tudom megnézni, de ha nyer a Real, akkor azt sem, mert szétb*szom a tévét – kezdte honlapunknak Zoli, aki mielőtt esélyt latolgatott volna, visszaemlékezett a 2014 májusi Bajnokok Ligája-döntőre, melynek csupán az utolsó tíz percét látta szintén meló miatt. – Céges bulink volt akkor éppen, és olyan lóvét fizettek, amit nem lehetett visszautasítani. Egy nullára vezettünk a hajrában, amikor bekapcsolódtam a meccsbe, óriási volt az öröm, majd jött a csalódás, amikor a „büdös, mexikói gitáros”, Sergio Ramos kátránnyal bekent fejéről bepattant a labda a kapuba. Ezután a “fehérek” találtak még hármat, akkor körülöttem megfagyott kicsit a levegő, mert felrúgtam a plafonra nagyjából három széket. Hisztérikusan kezelem ezt, nem tudok veszíteni, és nem is szeretek.

Ganxsta utál veszíteni Fotó: Ganxsta Zolee hivatalos Facebook

– Nagyon kellene, hogy megverjük őket – terelődött át a szó a szombat esti találkozóra. – Két dolog irritál a világon: az átutalás és a Real Madrid. Utálom, amikor nem készpénzben kapom a lóvét, hanem átutalással, várni kell rá. Én sem átutalom a munkát… Griezmannak sajnos nem megy olyan jól a mostani szezonban, és ráadásul a hírek szerint megegyezett a Barcelonával, szóval áruló lesz belőle. Jó lenne, ha holnap megtáltosodnánk, de a Real ellen mindig összeszedik magukat a fiúk, hiszen az Atlétinél mindig a címer számít. Amikor az a…, szóval Cristiano Ronaldo gólt lő, mindig a hátán lévő névre és számra mutat, nem pedig a címerre – mondjuk tény, jó szarul néz ki, én sem lennék rá büszke. De például, amikor Godín gólt fejelt a Barca ellen, és bajnokok lettünk a 2013-14-es szezonban, akkor neki az volt az első, hogy puszilgatta a címert. Ez a különbség a két csapat között…

Zárásul arra kértük Ganxstát, tippelje meg a szombat esti rangadó végeredményét.

– Kettő egyre nyerünk. Correa biztosan gólt lő, zseniális figura, kis argentin cigányom, nagyon bízom benne.

Griezmann és Ramos nagy harcot vívhat Fotó: Etsuo Hara/Getty Images
Olvasói sztorik