Nemzetközi foci

Bayern: a spanyol visszatérhet, már Ribéry is edz

Remek hírt kaptak a bajorok szurkolói.

Hathetes kihagyás után edzett ismét a Bayern München labdarúgócsapatával Franck Ribéry, de a szombati bajnokin még aligha kap szerepet. A hírről a klub honlapja számolt be, a 34 éves francia szélső visszatérésével kapcsolatban hozzátették: az Augsburg elleni bajnoki még egy kicsit korai lenne. A listavezető bajorok szombaton fogadják a tabellán tizedik helyen álló riválist.

Ezt láttad már?
Megvan az utolsó kijutó, teljes a világbajnokság mezőnye!

Ribéry október elsején, a Hertha elleni bajnoki összecsapáson sérült meg, a bal térdszalagjával adódtak problémái. Bevethető állapotban van viszont Juan Bernat, aki még július végén, az AC Milan elleni felkészülési találkozón szenvedett bokasérülést. A védő műtétjét követően két hónapos kihagyásra számíthatott, de azóta sem lépett pályára.

– Talán a következő mérkőzésen már játszhatok – nyilatkozta a klub honlapjának a 24 éves futballista. Hangsúlyozta: jól van, bár némi fájdalmat azért még mindig érez. – Három és fél hónapos sérülés után ez normális, olyan kilencven százalékos állapotban vagyok – árulta el a spanyol játékos.

Ribéry sérülése már a múlté Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik