Nemzetközi foci

A Bundesliga hat legkapósabb játékosa a PL-be tart

Szétkapják a Schalkét? Bajba kerülhet a Lipcse is.

A TalkSport legfrissebb gyűjtéséből az derül ki, hogy a Bundesliga legkapósabb játékosai januárban az angol élvonalba igazolhatnak. A beszámoló szerint az elmúlt időszakban megugrott a PL-klubok scoutjainak a száma a német bajnoki mérkőzéseken, ez pedig nem véletlen. Ők most a legkapósabb Bundesliga-játékosok:

Robbanhat a bomba!
Pogba meggondolatlanul posztolt: ő lehet az MU sztárigazolása

Emil Forsberg (RB Leipzig)

Az RB Leipzig svéd szélsője, Emil Forsberg a Manchester United egyik téli célpontja. A manchesteriek olyannyira komolyan gondolják a 26 éves játékos leigazolását, hogy maga Jose Mourinho személyesen vette szemügyre Forsberg teljesítményét az olaszok elleni pótselejtezős mérkőzésen.

Leon Goretzka (Schalke)

A 22 éves német középpályás szerződése szezon végén lejár a gelsenkirchenieknél, mivel nem szándékozik hosszabbítani, vélhetően már januárban távozik. Egyelőre a Liverpool FC tűnik a befutónak, de már a Juventus és a Chelsea érdeklődését is felkeltette.

Max Meyer (Schalke)

Meyer hasonló cipőben jár, mint Goretzka: a 22 éves német támadó középpályás szerződése ugyancsak szezon végén jár le, így ő is nagyon kapós lehet a következő transzfernyitáskor. A TalkSport szerint jó eséllyel pályázik aláírására a Tottenham Hotspur, miközben a Barcelona, a Liverpool és a Bayern München is harcolna érte.

Goretzkát és Meyert is elveszítheti a Schalke Fotó: Getty Images

Nadiem Amiri (Hoffenheim)

A Hoffenheim 21 éves német csúcstehetsége nemrégiben hosszabbított klubjával, ennek ellenére a Tottenham Hotspur már télen lecsapna játékjogára. Piaci értékét a Transfermarkt 10 millió euróra becsüli.

Breel Embolo (Schalke)

A Manchester United és a Manchester City hajt a 20 éves svájci csúcstehetségre, aki sérülése után még csak most kezd újra formába lendülni.

Kai Havertz (Bayer Leverkusen)

Németország egyik legnagyobb tehetségének tartják a 18 éves támadó középpályást, aki fiatal kora ellenére alapember a Leverkusennél. Mindeközben Jürgen Klopp és a Liverpool is kinézte magának.

Olvasói sztorik