Nemzetközi foci

Neymar sírva üzent: elege van – VIDEÓ

Ritkán látható jelenetek a sajtótájékoztatón.

A Rangadón már beszámoltunk arról, hogy Brazília 3-1-re legyőzte Japánt felkészülési mérkőzésen. Neymar tizenegyesből betalált, majd egy másik büntetőt elrontott, a meccs végi sajtótájékoztatón pedig sírva fakadt – de persze nem azért, mert nem lőtte be a másodikat.

Mi lesz így Costa Rica ellen?
Elhagyta a válogatott keretét a Fradi klasszisa

Az utóbbi hetekben a nemzetközi sajtóban több olyan hír is megjelent, hogy Neymar nem érzi jól magát Párizsban, nincs jó viszonyban Unai Emery vezetőedzővel és csapattársával, Edinson Cavanival, továbbá visszatérhet Spanyolországba, méghozzá a Real Madridhoz. Ezek az állítások kiverték a biztosítékot a brazil klasszisnál – írja a Sport.es angol nyelvű oldala.

– Arra kérlek titeket, hogy ne írjatok meg olyan sztorikat, amik nem igazak – fordult az újságírókhoz Neymar. – Nem szeretem a rólam megjelenő hamis információkat, semmilyen problémám nincs a klubon belül. Nagyon boldog és motivált vagyok Párizsban, minden jól alakul. Olyan játékos vagyok, aki mindent belead a pályán. A velem kapcsolatban megjelenő téves hírek viszont nagyon zavarnak, sem Cavanival, sem az edzőmmel nincsen semmi problémám.

A hamis híresztelésekre a brazilok szövetségi kapitánya, Tite is reagált, kiemelte, hogy a sajtóban megjelentekkel ellentétben neki sincs semmilyen problémája Neymarral, nagyszerű a kapcsolatuk.

Olvasói sztorik