Nemzetközi foci

Párizsi csillaggal pótolhatja Ribéryt a Bayern

A francia klasszis szerződése szezon végén lejár, tíz évvel fiatalabb szélső érkezhet helyére.

Sajtóhírek szerint a Bayern Münchennél már a rutinos Frank Ribéry utódját keresik. Beszámolók szerint a bajorok a tíz évvel fiatalabb Julian Draxlerrel oldanák meg a francia sztár pótlását. Draxler jelenleg a PSG-t erősíti, ám nem számít fix alapembernek a párizsiaknál, hiszen a támadósorban Cavani, Mbappé, Neymar és Di Maria is elsőbbséget élvez.

Mintha ezer éve párizsi lenne…
Kitalálod, ki a főnök a PSG-öltözőben?

A Bayern 2018 nyarán szeretné leigazolni a fiatal német játékost, mivel vélhetően nem kínálnak új szerződést Ribérynek. A francia játékos szerződése szezon végén lejár.

– Pontosan olyan karaktert, olyan profilú játékost keresünk, mint amilyen Julian – nyilatkozta a német klub sportigazgatója, Hasan Salihamidzic.

Draxler szerződése 2021 nyaráig él Párizsban, piaci értéke a Transfermarkt szerint 35 millió euró körül mozog. A 38-szoros válogatott labdarúgó 2017 januárjában írt alá a PSG-hez, előtte a Wolfsburgot és a Schalkét erősítette.

A német szélsőt korábban már a Barcelonával és a Real Madriddal is szóba hozták, ám a bajoroknál sem először merül fel a neve: Julian Brandt mellett már egy ideje Draxlert is figyeli a német rekordbajnok.

Draxler visszatér a Bundesligába? Fotó: Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik