Nemzetközi foci

Rezeg a léc: Zidane repül Madridból?

A Girona és a Tottenham elleni zakó után ismét szóba került a francia tréner menesztése.

A jelek szerint valami nem stimmel a Real Madridnál: a Girona elleni bajnoki pofon után a BL-ben sima vereséget szenvedett a Tottenham vendégeként (3–1). Ahogy arról beszámoltunk, a Daily Mail című lap értesülései szerint éppen a londoniaknál dolgozó Mauricio Pochettino az első számú jelölt a Real Madridnál, ha Zidane nem lesz képes kihozni a gödörből az együttesét.

HOPPÁ
Cristiano Ronaldo még a keretből is kimaradt

Ezek után felettébb érdekes, hogy a fogadóirodák szerint a spanyol élvonalban mindössze két edzőnek van nagyobb esélye arra, hogy hamarabb elveszítse az állását, mint Zinédine Zidane. Ahogy arra a hatharom.com rámutat, a 19. helyen szerénykedő Málagát dirigáló Michel (odds: 1.55) és a 18. Las Palmas élén dolgozó Pako Ayestarán (3.20) után Zidane következik a favoritok sorában, megosztva José Luis Mendilibarral, az Eibar mesterével (10.00).

Az elmúlt években megszokhattuk már a madridiaknál, hogy a bizalom nem tart sokáig az edző felé, és ha Florentino Pérez klubelnök szerint a szakvezető személye a probléma, akkor rögtön vált.

A fogadóirodák favoritja egyébként jelenleg Carlo Ancelotti a Real Madrid padjára, amennyiben az olasz visszatérne egykori sikerei színhelyére, 4.50-szeres pénzt nyerhetnénk az egyik ír bukinál. Ami a legesélytelenebbeket illeti, Ernesto Valverde és a Valenciával brillírozó Marcelino mellett nagyon furcsa módon Diego Simeonéra fogadhatunk még 51-szeres pénz reményében.

Vajon meddig tart a bizalom Zidane iránt? Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik