Nemzetközi foci

Döntöttek a Milannál Montella sorsáról a Juve elleni vereség után

Felkészül Mazzarri, Prandelli és Paulo Sousa.

Az AC Milan vezetősége úgy döntött, hogy a Juventus elleni 2-0-s vereség és a visszafogott helyezés ellenére változatlanul bizalmáról biztosítja Vincenzo Montellát, a csapat vezetőedzőjét – írja az m4sport.hu.

A Gazzetta Dello Sport és az olasz Sky Sports is arról számol be, hogy a bajnok Juventustól hazai pályán elszenvedett vereségtől függetlenül a Milan elnöksége nem távolítja el a kispadról a vezetőedzőt.

Ezt olvastad már?
Újabb eltiltás várhat Cristiano Ronaldóra – FOTÓ

A fent említett médiumok szerint a vesztes mérkőzést követően összeült a klub vezetősége, és több mint két órán át vitatta, mi legyen Montella sorsa. Végül bizalmat szavaztak neki annak ellenére, hogy a szebb napokat megélt együttes csupán a 8. helyen áll az olasz bajnokságban 11 forduló után, öt-öt győzelemmel és vereséggel, egy döntetlennel.

Három név merült fel arra az esetre, ha a trénernek végül mennie kell. A hírek szerint Walter Mazzarri, Cesare Prandelli és a Videoton egykori mestere, a magyar válogatott kispadjával is hírbe hozott Paulo Sousa esélyes, hogy Montellát kövesse a milánóiak kispadján.

Fotó: Europress/AFP
Olvasói sztorik