Nemzetközi foci

Részegen randalírozott egy bárban a Bayern sztárja

Nem ez volt az első ilyen eset a klasszis karrierjében.

Nem csak a pályán és az öltözőben, hanem a müncheni éjszakában is megünnepelte a Mainz elleni 4-0-s győzelmet a Bayern München alapembere, Arturo Vidal. A bajorok középpályása azonban nem bírt magával, a német Bild úgy tudja, hogy részegen balhéba keveredett egy helyi bárban – írja a The Sun.

A péntek legizgalmasabb hírei!
Lelép a Barca argentin csillaga, Ronaldo új játékost akar a Realba, Storckról faggattuk Nikolicsot

A beszámolók szerint a chilei játékos vállalhatatlanul viselkedett, részegen táncolt az asztal tetején, közben pedig szidta és provokálta a többi vendéget. Amikor a biztonsági személyzet megkérte őt és a barátait, hogy nyugodjanak le, kitört a balhé, dulakodni kezdtek, söröspoharakat dobáltak és vodkásüveget törtek szét a vendég fején, aki utólag feljelentést is tett súlyos testi sértés miatt.

A Bildnek nyilatkozó bártulajdonos azonban tagadta volna, hogy Vidal is aktív résztvevője lett volna a balhénak, ő csupán védekezni próbált. Mindenesetre nem ez az első ilyen ügye a chileinek, tavaly egy diszkóbalhéba keveredett, azt követően pedig őrizetbe is vették. A chilei válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Jorge Sampaoli szerint sem egyszerű alak Vidal, hiszen egyik nyilatkozatában azt mondta róla, hogy alkoholproblémákkal küszködik és még az is előfordult, hogy részegen ment edzésre.

Vidal szereti az alkoholt Fotó: AFP/Robert Michael
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik