Menedzsere szerint még öt évig szóba sem jöhet Ibrahimovic visszavonulása

Utána pedig Isten irgalmazzon azoknak, akik kinevezik a svéd klasszist edzőnek.

Hosszú rehabilitációjának végéhez közeledik a Manchester United tavasszal megsérült klasszisa, Zlatan Ibrahimovic. A Manchester United 36 éves támadója az előző idényben úgy jutott 28 gólig, hogy április vége óta pályára sem lépett – nem véletlen, hogy klubja sérülten is szerződést hosszabbított vele.

Mellé, üres kapura:
Ezt is képes volt kihagyni a Barca-klasszis – VIDEÓ

Természetesen megy a találgatás, hogy a visszatérése után még meddig lesz pályán – erről menedzsere, Mino Raiola nyilatkozott a svéd Expressennek.

– Sok van még benne. Úgy hiszem, öt-hat évet is lehúzhat még a pályán. Nem engedem, hogy megálljon, nekem kell dolgoznia. Évek óta egyengetem az ügyeit, most az én köröm jön. A gyerekeim felnőttek, szükségem van a pénzre. Megegyeztünk, a következő öt évben nekem fog dolgozni. A fizetése hozzám érkezik, a jutalékokat megkapja – mondta tréfásan a híres játékosmenedzser.

Ibrahimovic hamarosan visszatér Fotó: Europress

Komolyra fordítva a szót, Raiola elmondta, az Ibrahimovicsot kezelő szakorvos is rácsodálkozott a svéd adottságaira: azt mondta, soha életében nem látott még olyan erős térdet, mint Ibrahimovicsé.

A futball utáni karrier is szóba került, ezt is lazára vette a menedzser:

– Baszki, Isten irgalmazzon azoknak, akik kinevezik őt edzőnek! Látni akarom azokat a játékosokat, akik azt állítják majd, Zlatan nem tudja, miről beszél. Ha lesz ilyen megbeszélés, rejtett kamerás felvételt kérek róla!