Nemzetközi foci

Cavani megdöbbentő vallomása Neymarról

A büntetőcsata sem dőlt el a PSG-nél.

Puskaporos a levegő a Paris Saint-Germainnél, ugyanis a nyári rekordigazolás, Neymar és Edinson Cavani továbbra sincs teljesen összhangban a pályán – és akkor finoman fogalmaztunk. A két klasszis egyik legszembetűnőbb balhéja a PSG–Lyon (2-0) meccsen történt, ahol Cavani újfent nem adta át a büntetőrúgás lehetőségét csapattársának – majd kihagyta a tizenegyest. Neymar ezen nagyon felhúzta magát.

Ezt olvastad már?
Vezettek, mégis egymásnak estek a City-sztárok – VIDEÓ

A brazil klasszis érkezése óta megy a vita azon, ki végezze el a tizenegyeseket – eddig Cavani nyert, akit az SFR Sport 1 arról is megkérdezett, milyen a viszonya Neymarral.

– Az a tizenegyes már a múlté, ilyen dolgok megtörténnek a fociban. Arra kell megoldást találnunk, hogyan tudunk csapatként funkcionálni a pályán. Versenyképes együttesnek kell lennünk, nem barátoknak. Profiként kell viselkedni, mellette pedig mindenkinek megvan a magánélete – vélekedett Cavani, majd a büntetőrúgó kijelölésére is kitért. – A győzelem a fontos, mindig a legjobb megoldást kell megtalálnunk. Azt, hogy ki lövi a tizenegyeseket, az edző dönti el. Ha megvan, hogy ki kapja meg a bizalmat, az úgy is lesz a pályán. Hogy megvan-e már a döntés – na, azt nem tudom.

Cavani és Neymar aligha lesznek barátok Fotó: Europress
Olvasói sztorik