Nemzetközi foci

Real Madrid: ők hárman, akikért a világ végére is elmennek

A spanyol sztárcsapat már az új Cristiano Ronaldókat keresi, és úgy fest, az U17-es világbajnokságon meg is találta őket.

A Real Madrid megfigyelői konkrét célokkal utaztak Indiába, az U17-es világbajnokságra. Egy spanyol, egy francia, és egy brazil focista került a látókörükbe, legalábbis a Marca szerint.

A spanyol sztárcsapat kétségtelenül olyan focistákra vetette ki a hálóját, akik közül könnyen kikerülhet az új Cristiano Ronaldo, és hosszútávon garantálhatják a sikerességet.

Amine Gouiri

Az Olympique Lyon csatára 2000 februárjában született, több európai csapat kívánságlistáján is szerepel a neve. Az algériai felmenőkkel is rendelkező játékos ezen a nyáron került fel a Lyon felnőtt csapatába.

A Real Madrid egyik legfontosabb kiszemeltje Fotó: Fotó: Tom Dulat – FIFA / FIFA

A transfermarket.com 150 ezer euróra becsüli az értékét, de nem kell hozzá jóstehetség, hogy ennél sokkal többet kell fizetnie annak, aki meg akarja szerezni, és a Real Madrid nagyon meg akarja…

A megfigyelőkre sem tehetett rossz benyomást, a csoportmérkőzések után öt találatával vezeti a góllövőlistát.

Alan Guimaraes

A brazilok nagy reménysége. Apró termetű, mindössze 160 centis, támadó középpályás, a Palmeiras játékosa. AZ U17-es vébén is oroszlánrészt vállat abból, hogy hazája csapat megnyerje a csoportját.

A brazil Alan bármelyik európai csapatban sztár lehet Fotó: MARTIN BERNETTI/AFP/Getty Images)

Ferrán Torres

A Valencia B-ben játszik, az egyik legtehetségesebb spanyol focistának tartják a szélsőt.

Érte a Barcelonával kell küzdenie a Real Madridnak, és az is biztos, hogy a 2019-ig szóló szerződésében szerepel egy kilencmillió eurós záradék.

Ferran Torres küzd a labdáért a brazilok ellen az U17-es világbajnokságon Fotó: Manjunath KIRAN / AFP
Olvasói sztorik